Aanbod particulieren

Personenalarm voor particulieren

Altijd iemand die klaarstaat als het echt nodig is. Met een personenalarm ben je slechts één druk op de knop verwijderd van hulp. Zo is je veiligheid op elk moment gegarandeerd.

Reken op de ondersteuning van Gerust wanneer het echt nodig is. 24 uur op 24, 7 dagen op 7. Kies voor een personenalarm en blijf langer en veiliger thuis!

Personenalarm Thuis

Ben je vaak thuis en begeef je je enkel buitenshuis met vrienden, kennissen of familie? Dan is het personenalarm een goede keuze voor jou.

Personenalarm ‘Thuis en buitenshuis

Ben je slecht te been of word je gemakkelijk onwel, maar ga je wel vaak buitenshuis, bijvoorbeeld voor je hobby, om te gaan winkelen of mensen te ontmoeten? Kies dan voor een mobiel personenalarm.

Dit toestel maakt gebruik van een sim-kaart en werkt via het mobiele netwerk.

Opgelet! Heb je verbindingsproblemen met je gsm in je woning? Dan raden we een personenalarm Thuis aan.

Slimme uitbreidingen op het personenalarm

Je persoonlijk alarm kan binnenshuis worden uitgebreid met slimme uitbreidingen voor nog meer veiligheid. Deze worden eenvoudig aan je alarmtoestel gekoppeld.

Ze sturen een melding naar de zorgcentrale van Gerust zonder dat je op de alarmknop moet drukken. Deze slimme detectoren kunnen niet gekoppeld worden aan het mobiel personenalarm.

Eenmalige kost: 72 euro installatiekost (26 euro indien samen met installatie personenalarm)
Maandelijkse kost: 9,5 euro/slimme uitbreiding

Rookmelder

Bij te veel rook in een ruimte gaat er een alarm af en stuurt de detector een signaal naar de zorgcentrale.

CO-melder 

Bij een te hoge concentratie koolstofmonoxide gaat er een alarm af en stuurt de detector een signaal naar de zorgcentrale.

Draadloos trekkoord-alarm

Aan je personenalarm kunnen we ook een trekkoord-alarm koppelen. Dit geeft je de kans om via een trek aan de koord alarm te geven. Zo’n schakelaar wordt vaak in de badkamer geïnstalleerd. Voor de installatie moeten we geen extra kabels trekken aangezien de schakelaar draadloos kan gekoppeld worden met het personenalarm.